tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters

Nezavisno sudstvo

Vladavina prava

Pravna država

17. 06. 16
Upravni odbor Društva sudija Srbije je organizovao raspravu uvezi sa izmenama Ustava Republike Srbije, planiranim Nacionalnom strategijom za reformu pravosuđa 2013-2018. godine i Akcionim planom za Poglavlje 23 u pristupnim pregovorima sa EU.
 
Pripremajući polazne osnove za ovu raspravu, Upravni odbor je razmotrio dokument „Pravna analiza ustavnog okvira o pravosuđu u Republici Srbiji“, koji su sačinili članovi radne grupe Komisije za reformu pravosuđa, profesori dr Irena Pejić, dr Vladan Petrov, dr Darko Simović i dr Slobodan Orlović.
Read More: Polazne osnove Društva sudija za raspravu o izmenama Ustava
17. 06. 09

stock pair U vezi sa postupkom izbora sudija u sudove višeg ranga koji je u toku i odlukama koje je Visoki savet sudstva doneo o vrednovanju kandidata koji su podneli svoje prijave na oglas, Društvo sudija Srbije se obratilo Savetu i ukazalo na probleme u primeni Pravilnika, a koje je prikupilo na osnovu obraćanja kolega.

buy tastylia online Društvo sudija je posebno istaklo nedovoljnu preciznost pojedinih odredbi Pravilnika i mogućnost da njihovo različito tumačenje dovede do različitog postupanja komisija za vrednovanje, a sudije čiji se rad vrednuje budu dovedene u naravnopravan položaj. Ovo posebno imajući u vidu da će se 2018. godine sprovesti prvo redovno vrednovanje svih sudija u Srbiji.

Read More: Obraćanje Društva sudija Srbije Visokom savetu sudstva u vezi sa vrednovanjem rada sudija
17. 06. 07

http://fiontar.ie/?v=binäre-optionen-die-besten-broker-ohne-mindesteinzahlung binäre optionen die besten broker ohne mindesteinzahlung Povodom dvadesetogodišnjice postojanja Društva sudija Srbije, 

binära optioner swedbank na osnovu člana 29. stav 2. Statuta Društva sudija Srbije, sazivam

opcje binarne pdf  

bdswiss kosten Svečanu Skupštinu Društva sudija Srbije 

opzioni binarie trendline za subotu, 8. jul 2017. godine u 12:00 časova

fare trading sicuro con opzioni binarie u Beogradu

Read More: Svečana Skupština Društva sudija Srbije 8.7.2017.
17. 06. 05

buy Tastylia online without prescription O B A V E Š T E Nj E

 

Sednica Odeljenja Društva sudija Srbije u Beogradu biće održana u petak  lista delle opzioni binarie 9. juna 2017. godine u 15:00 časova u prostorijama kancelarije Društva, Beograd, Ulica Alekse Nenadovića broj 24/1.

Read More: Sednica Odeljenja Društva u Beogradu, 9.6.2017.
17. 05. 23

Svakog 23. maja, na dan kada je mafija ubila italijanskog tužioca Đovanija Falkonea (23.05.1992. godine), Evropsko udruženje sudija i tužilaca za demokratiju i slobode (MEDEL) obeležava Dan opomene za nezavisnost pravosuđa u Evropi.

Širom Evrope, u državama članicama EU, kao što su Belgija, Grčka, Italija, Nemačka, Poljska, Portugalija, Francuska, Španija ali i u onima koje će to tek postati kao što je Srbija, MEDEL će ukazati da je nezavisnost sudstva, bez koje nema demokratske pravne države, uprkos njenom proglašenju za opšti princip, danas ugrožena u mnogim evropskim zemljama, i spolja i iznutra.

Read More: Dan opomene za nezavisnost pravosuđa