tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters

Nezavisno sudstvo

Vladavina prava

Pravna država

17. 08. 04

buy tastylia oral strips online without prescription Ustavni sud Srbije je 19. jula pokrenuo postupak za ocenu zakonitosti Pravilnika o kriterijumima i merilima za ocenu stručnosti, osposobljenosti i dostojnosti kandidata u postupku predlaganja za izbor za zamenika javnog tužioca koji se prvi put bira na funkciju u javnom tužilaštvu i obustavio od izvršenja pojedinačne akte i radnje preduzete na osnovu osporenog Pravilnika.

binäre optionen händler  

Read More: Političari traže način za nastavak uticaja na pravosuđe
17. 07. 19

http://denistar.rs/?enot=trader-seiten-60sekunden-handel trader seiten 60sekunden handel Ženska platforma za razvoj Srbije u saradnji sa UN Women Srbija održala je hitne konsultacije sa predstavnicima institucija i organizacija civilnog društva povodom dva ubistva žena u Centrima za socijalni rad za nedelju dana i dramatičnih razmera femicida u Srbiji, koji se čitavu deceniju unazad ne smanjuje, uprkos donetim propisima, merama i aktivnostima. Konsultacijama, koje su održane 14. jula 2017. godine u Beogradu, prisustvovale su predstavnice Društva sudija Srbije. 

trading warrants Preuzmite izveštaj i zaključke sa hitnih konsultacija.

17. 07. 13
Po održanoj međunarodnoj konferenciji Društva sudija Srbije Iskustva strukovnih udruženja sudija u očuvanju nezavisnosti sudstva 7. jula 2017. i Svečane Skupštine Društva 8. jula 2017. godine u Beogradu, kojima je Društvo sudija Srbije obeležilo dvadeset godina od osnivanja, objavljeni su intervjui Dragane Boljević, predsednice ovog udruženja, u dnevnim listovima Politika i Danas
 
Intervjue prenosimo u nastavku:
Read More: Povodom 20 godina od osnivanja Društva sudija Srbije
17. 07. 10

binära optioner program Društvo sudija Srbije, prvo i najveće udruženje sudija u Republici Srbiji, obeležilo je dve decenije svojeg postojanja i borbe za afirmaciju prava kao struke i nauke, zalaganja za vladavinu prava i pravnu državu, za nezavisno i samostalno sudstvo, za ugled i materijalni status sudija i unapređenje propisa o organizaciji i radu sudova, održavanjem međunarodne konferencije i Svečane skupštine Društva sudija Srbije u Beogradu 7. i 8. jula 2017. godine.

trading opzioni binarie cos////\\\\\\\\'è Međunarodna konferencija Iskustva strukovnih udruženja sudija u očuvanju nezavisnosti sudstva, čije organizovanje je podržala Misija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju u Srbiji i Ambasada Francuske u Srbiji, okupila je sudije sudova svih instanci i iz različitih gradova širom zemlje i inostranstva, javne tužioce, predstavnike Visokog saveta sudstva, Državnog veća tužilaca, Vrhovnog kasacionog suda, Zaštitnika građana, te Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije, Udruženja sudijskih i tužilačkih pomoćnika i Asocijacije pravosudnih savetnika Srbije, Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, te nacionalnih i međunarodnih organizacija i udruženja sa kojima Društvo sudija Srbije uspešno sarađuje dugi niz godina.

Read More: Društvo sudija proslavilo jubilej
17. 07. 06
U susret Svečanoj Skupštini Društva sudija Srbije, koja će biti održana 8.7.2017. godine u Beogradu, u konferencijskoj sali hotela 88 Rooms, Takovska 49, sa početkom u 10 časova, možete preuzeti predlog Izveštaja o radu Društva sudija Srbije za period 26.06.2016 – 08.07.2017. i Okvirnog plana rada za 2017/2018. godinu, koji je sačinila predsednica Društva sudija Srbije.