tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
17. 10. 19
Povodom prošlonedeljnih istupa predstavnika izvršne vlasti, Društvo sudija Srbije obratilo se 18.10.2017. godine pismima ministarki pravde i Visokom savetu sudstva, zahtevajući odgovarajuće reakcije od svakog od njih.
 
Društvo sudija je obavestilo i ministarku pravde i članove Visokog saveta sudstva da se, učestvujući 13.10.2017. godine u Nišu u konsultacijama u vezi sa izmenom Ustava Republike Srbije, koje sprovodi Ministarstvo pravde sa građanskim i strukovnim pravosudnim udruženjima u delu koji uređuje pravosuđe, suočilo sa zabrinjavajućim i neprihvatljivim odnosom predstavnika Ministarstva pravde prema sudijama.
Read More: Neprihvatljiv odnos izvršne vlasti prema pravosuđu
17. 10. 11

http://smwidubai.com/?arfos=%D8%A5%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D8%A9-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9&a21=2d Strukovna udruženja sudija i tužilaca održala su 11.10.2017. godine konferenciju za medije na kojoj su obavestila javnost o tome da konsultacije koje Ministarstvo pravde sprovodi u postupku priprema za skorašnje ustavne izmene ne predstavljaju stvarnu javnu raspravu, da su građani isključeni i iz ovih konsultacija, da Ministarstvo pravde nije predstavilo svoje polazne osnove o kojima bi se raspravljalo. Udruženja su naročito upozorila na to da Ministarstvo pravde u ovom procesu skreće pažnju sa stvarnog razloga zbog koga se država obavezala da izmeni Ustav, a to je depolitizacija pravosuđa, otklanjanje političkih uticaja usmerenih na sudije i tužioce i jačanje nezavisnosti sudstva i samostalnosti tužilaštva.

Read More: Strukovna udruženja sudija i tužilaca predstavila zajedničke polazne osnove za raspravu o izmenama...
17. 10. 11

my latest blog post http://www.spaceforthebutterflies.com/?sertonke=piattaforma-demo-di-opzioni-binarie&051=a9 Kad bi se država prva ponašala u skladu s vladavinom prava, a kad to kažem mislim, pre svega, na političare i institucije kojima upravljaju, stanje bi bilo mnogo bolje, pa bi i sudstvo bilo efikasnije, kaže predsednica Društva sudija Srbije Dragana Boljević.

http://ny.ithu.se/natverkstraff-mediegruppen-11-12-maj/feed/ Zbog nipodaštavanja, uvreda, pa čak i pretnji, koje su povodom poslednjih sudskih odluka sudijama stigle od političara i medija, Društvo sudija Srbije pozvalo je Visoki savet sudstva da reaguje na ugrožavanje nazavisnosti sudija.

More hints Koliko je pravosuđe u Srbiji nezavisno i koliko se u njegov rad meša izvršna vlast?

Read More: Intervju N1: Država se ne ponaša u skladu sa vladavinom prava
17. 10. 11

http://esperia.com.au/?agryst=blackpool-dating&d04=81 Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je u dvodnevnoj poseti Srbiji. Ova poseta je u medijima predstavljena kao najava intenzivnije saradnje dve zemlje. Potpisano je više međudržavnih sporazuma u oblasti ekonomije, trgovine i investicija.

informative post Potpisana je i zajednička deklaracija o osnivanju Visokog političkog saveta za saradnju Srbije i Turske.

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/case-studies/recruitment-zone/ Kakav je to politički uzor Turska Srbiji, pogotovo posle 16. jula 2016. godine? Sećamo se, Turska je tog dana uvela vanredno stanje, a Erdogan preuzeo sve poluge vlasti u svoje ruke.

Read More: Pisma turskih sudija
17. 10. 09
Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) objavila je na plenarnoj sednici, održanoj danas u Strazburu u Francuskoj, lisinopril online cheap da je dobitnik nagrade Vaclav Havel za ljudska prava za 2017. godinu Murat Arslan, turski sudija, predsednik YARSAV, nezavisnog udruženja turskih sudija, koji je u pritvoru od 19. oktobra 2016. godine.
Read More: Murat Arslan, uhapšeni turski sudija, dobitnik nagrade Vaclav Havel za ljudska prava 2017