tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
18. 06. 05

genuine pfizer viagra S A O P Š T E Nj E

here  

go Društvo sudija Srbije obratilo se javnosti i Visokom savetu sudstva 26.5.2018. godine zahtevajući reakciju povodom istupanja predstavnika gradskog odbora Srpske napredne stranke na konferenciji za novinare u Šapcu, dana 23.5.2018. godine, povodom nepravnosnažne presude donete od strane sudije Biljane Mraović.

Detaljnije: Saopštenje povodom kontinuiranih pritisaka na sudstvo
18. 05. 26

source url S A O P Š T E Nj E

http://backyardgardensjoseph.com/?bioener=kristen-dating-history&2cb=60  

http://www.judithschlosser.ch/?ityrew=trading-binarie-conto-demo-gratuito&11b=5e Istupanje predstavnika gradskog odbora Srpske napredne stranke, na konferenciji za novinare u Šapcu, dana 23.05.2018. godine, povodom donete prvostepene sudske odluke od strane sudije Biljane Mraović, predstavlja još jedan u nizu primera sve učestalijeg ponašanja zvaničnika vladajuće političke stranke kojima se sistemski omalovažavaju predstavnici sudske vlasti, ugrožava nezavisnost i nepristrasnost sudstva, istovremeno podstiče nepoverenje u sudsku vlast, krši pretpostavka nevinosti, garantovane Ustavom, zakonima i međunarodnim konvencijama i pozivaju građani na nepoštovanje donetih sudskih odluka.

Detaljnije: Saopštenje povodom istupanja stranackih funkcionera
18. 05. 23

S A O P Š T E Nj E

POVODOM DANA OPOMENE ZA NEZAVISNOST PRAVOSUĐA

 

Evropsko udruženje sudija i tužilaca za demokratiju i slobode (MEDEL) svakog 23. maja obeležava Dan opomene za nezavisnost pravosuđa u Evropi. Na ovaj dan, pre 16 godina, Mafija je u Palermu ubila italijanskog tužioca Đovanija Falkonea.

Detaljnije: Dan opomene za nezavisnost pravosuđa
18. 05. 10

Povodom ovonedeljne posete izvestilaca Venecijanske komisije Beogradu, tokom koje će održati brojne sastanke u vezi sa ustavnim promenama u Srbiji, Društvo sudija Srbije izdaje sledeće

 

S A O P Š T E Nj E

 

Predstavnici Društva sudija Srbije i Venecijanske komisije sastaće se u petak, 11. maja 2018. godine u Beogradu. Tokom ovog sastanka, predstavnici strukovnog udruženja će izvestiocima Venecijanske komisije izložiti svoja zapažanja o dosadašnjim aktivnostima na promeni Ustava i o sadržini predloženih amandmana.

Detaljnije: Saopštenje povodom posete izvestilaca Venecijanske komisije
18. 05. 03

S A O P Š T E Nj E

Društvo sudija Srbije dostavilo je Venecijanskoj komisiji krajem aprila 2018. godine svoje mišljenje o Nacrtu ustavnih amandmana od 13.04.2018. godine.

I pored toga što su pojedina loša rešenja otklonjena, umesto da ojača nezavisnost i depolitizuje pravosuđe, što je bio proklamovani razlog da se pristupi izmeni Ustava, Nacrt ustavnih amandmana od 13.04.2018. godine sadrži rešenja kojima se pravosuđe izlaže još većoj kontroli politike. U pogledu sudstva, to se čini na taj način što:

Detaljnije: Saopštenje Društva sudija povodom Nacrta ustavnih amandmana od 13. aprila