tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
17. 10. 19
Povodom prošlonedeljnih istupa predstavnika izvršne vlasti, Društvo sudija Srbije obratilo se 18.10.2017. godine pismima ministarki pravde i Visokom savetu sudstva, zahtevajući odgovarajuće reakcije od svakog od njih.
 
Društvo sudija je obavestilo i ministarku pravde i članove Visokog saveta sudstva da se, učestvujući 13.10.2017. godine u Nišu u konsultacijama u vezi sa izmenom Ustava Republike Srbije, koje sprovodi Ministarstvo pravde sa građanskim i strukovnim pravosudnim udruženjima u delu koji uređuje pravosuđe, suočilo sa zabrinjavajućim i neprihvatljivim odnosom predstavnika Ministarstva pravde prema sudijama.
Read More: Neprihvatljiv odnos izvršne vlasti prema pravosuđu
17. 10. 11

http://www.latracciabianca.it/?kompaniya=optionbit-eu&6ab=18 Strukovna udruženja sudija i tužilaca održala su 11.10.2017. godine konferenciju za medije na kojoj su obavestila javnost o tome da konsultacije koje Ministarstvo pravde sprovodi u postupku priprema za skorašnje ustavne izmene ne predstavljaju stvarnu javnu raspravu, da su građani isključeni i iz ovih konsultacija, da Ministarstvo pravde nije predstavilo svoje polazne osnove o kojima bi se raspravljalo. Udruženja su naročito upozorila na to da Ministarstvo pravde u ovom procesu skreće pažnju sa stvarnog razloga zbog koga se država obavezala da izmeni Ustav, a to je depolitizacija pravosuđa, otklanjanje političkih uticaja usmerenih na sudije i tužioce i jačanje nezavisnosti sudstva i samostalnosti tužilaštva.

Read More: Strukovna udruženja sudija i tužilaca predstavila zajedničke polazne osnove za raspravu o izmenama...
17. 10. 11

opcje binarne najmniejszy depozyt click here for more info Kad bi se država prva ponašala u skladu s vladavinom prava, a kad to kažem mislim, pre svega, na političare i institucije kojima upravljaju, stanje bi bilo mnogo bolje, pa bi i sudstvo bilo efikasnije, kaže predsednica Društva sudija Srbije Dragana Boljević.

Top brokers for binary options eu regulated Zbog nipodaštavanja, uvreda, pa čak i pretnji, koje su povodom poslednjih sudskih odluka sudijama stigle od političara i medija, Društvo sudija Srbije pozvalo je Visoki savet sudstva da reaguje na ugrožavanje nazavisnosti sudija.

einstieg in binäre optionen Koliko je pravosuđe u Srbiji nezavisno i koliko se u njegov rad meša izvršna vlast?

Read More: Intervju N1: Država se ne ponaša u skladu sa vladavinom prava
17. 10. 11

trading club opciones binarias Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je u dvodnevnoj poseti Srbiji. Ova poseta je u medijima predstavljena kao najava intenzivnije saradnje dve zemlje. Potpisano je više međudržavnih sporazuma u oblasti ekonomije, trgovine i investicija.

my review here Potpisana je i zajednička deklaracija o osnivanju Visokog političkog saveta za saradnju Srbije i Turske.

click this Kakav je to politički uzor Turska Srbiji, pogotovo posle 16. jula 2016. godine? Sećamo se, Turska je tog dana uvela vanredno stanje, a Erdogan preuzeo sve poluge vlasti u svoje ruke.

Read More: Pisma turskih sudija
17. 10. 09
Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) objavila je na plenarnoj sednici, održanoj danas u Strazburu u Francuskoj, http://mhs.se/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile da je dobitnik nagrade Vaclav Havel za ljudska prava za 2017. godinu Murat Arslan, turski sudija, predsednik YARSAV, nezavisnog udruženja turskih sudija, koji je u pritvoru od 19. oktobra 2016. godine.
Read More: Murat Arslan, uhapšeni turski sudija, dobitnik nagrade Vaclav Havel za ljudska prava 2017