tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
18. 11. 14

http://payneortho.com/?markyre=mujer-busca-hombre-puerto-natales&906=07 Društvo sudija Srbije obratilo se danas, 14. novembra 2018. godine, Visokom savetu sudstva povodom još jednom ponovljenih neistinitih, nipodaštavajućih i pretećih izjava pomoćnika ministra pravde gospodina Čedomira Backovića upućenih predstavnicima sudske vlasti u vreme aktivnosti na planu promene Ustava Republike Srbije u oblasti pravosuđa, a izrečenih u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Happy dana 12.11.2018. godine.

click Društvo sudija Srbije pozvalo je današnjim dopisom Visoki savet sudstva da reaguje i podseti predstavnike izvršne vlasti da su dužni da svojim ponašanjem i postupanjem održavaju poverenje u nezavisnost i nepristrasnost sudija i sudova, te da je zabranjen takav pritisak na sud u skladu za Ustavom, Zakonom o sudijama i Zakonom o uređenju sudova.

18. 11. 14

enter site Povodom još jednom ponovljenih neistinitih, nipodaštavajućih i pretećih izjava pomoćnika ministra pravde gospodina Čedomira Backovića upućenih predstavnicima sudske vlasti u vreme aktivnosti na planu promene Ustava Republike Srbije u oblasti pravosuđa, a izrečenih u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Happy dana 12.11.2018. godine:

Detaljnije: Otvoreno pismo ministarki pravde Neli Kuburović
18. 10. 25

site de rencontre pour handicapé gratuit ZAJEDNIČKO SAOPŠTENjE

click reakcija na tvrdnju

Ministarstva pravde o pozitivnoj oceni Venecijanske komisije

Ministarstvo pravde je 24. oktobra 2018. na svojoj internet prezentaciji objavilo da su na 116. Redovnom zasedanju članovi Venecijanske komisije razmatrali četvrti po redu Nacrt ustavnih amandmana koje je izradilo Ministarstvo pravde. U saopštenju Ministarstva se navodi da je Venecijanska komisija zaključila da je poslednja verzija amandmana, koja je nastala nakon usaglašavanja sa komentarima stručne javnosti, usklađena sa preporukama Venecijanske komisije.

Detaljnije: Reakcija na tvrdnju Ministarstva pravde o pozitivnoj oceni Venecijanske komisije
18. 10. 05

Društvo sudija Srbije je napravilo uporedni prikaz usaglašenosti Nacrta amandmana na Ustav RS od 11. septembra 2018. godine sa preporukama Venecijanske komisije i Konsultativnog veća evropskih sudija, kao i odredbama Akcionog plana za Poglavlje 23.

 

Uporedni prikaz možete preuzeti ovde.

18. 09. 13

Dragana Boljević, predsednik Društva sudija Srbije, i Goran Ilić, predsednik Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije, gostovali su u emisiji Dan uživo N1 televizije i izneli niz zamerki na predloženi Nacrt amandmana na Ustav RS u delu koji se odnosi na pravosuđe.

Snimak emisije možete pogledati u nastavku.

Detaljnije: Dragana Boljević i Goran Ilić o ustavnim amandmanima u emisiji Dan uživo televizije N1