tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org

ИАЈ

17. 01. 27

http://dwighthoward.com/kikimara/4698 Светско удружење судија (IAJ - International Association of Judges) је основано 1953. године у Салцбургу, Аустрија као струковна, неполитичка, међународна организација која окупља национална удружења судија, и то једно удружење судија по држави. Главни циљ овог удружења је очување независности судства, које је основна претпоставка судијске функције и које служи као гарант људских права и слобода. 

http://factsboard.com/interesting-facts Централни савет Светског удружења судија је извршни орган. Свако удружење-члан Светског удружења судија има два представника у Савету. 

follow site Светско удружење обухвата четири Студијске комисије, које се баве следећим питањима: судска администрација и положај судства, грађанско право и поступак, кривично право и поступак, јавно и социјално право. Ове комисије чине делегати из националних удружења и састају се једном годишње, када и Централни савет.

binäre optionen am wochenende Светско удружење има четири регионалне групе:

  1. Европско удружење судија (44 удружења, односно државе)
  2. Афричка група (18 удружења)
  3. Група Латинске Америке (16 удружења)
  4. Група Азије, Северне Америке и Океаније (11 удружења).

http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=bdswiss-kostenlos&49f=be bdswiss kostenlos Друштво судија Србије је члан Светског удружења судија од 2008. године. 

follow link