tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
17. 01. 27

watch Светско удружење судија (IAJ - International Association of Judges) је основано 1953. године у Салцбургу, Аустрија као струковна, неполитичка, међународна организација која окупља национална удружења судија, и то једно удружење судија по држави. Главни циљ овог удружења је очување независности судства, које је основна претпоставка судијске функције и које служи као гарант људских права и слобода. 

source Централни савет Светског удружења судија је извршни орган. Свако удружење-члан Светског удружења судија има два представника у Савету. 

opzioni binarie senza bonus Светско удружење обухвата четири Студијске комисије, које се баве следећим питањима: судска администрација и положај судства, грађанско право и поступак, кривично право и поступак, јавно и социјално право. Ове комисије чине делегати из националних удружења и састају се једном годишње, када и Централни савет.

demo maketswgrld Светско удружење има четири регионалне групе:

  1. Европско удружење судија (44 удружења, односно државе)
  2. Афричка група (18 удружења)
  3. Група Латинске Америке (16 удружења)
  4. Група Азије, Северне Америке и Океаније (11 удружења).

http://beerbourbonbacon.com/?niokis=imvu-dating&7a4=02 Друштво судија Србије је члан Светског удружења судија од 2008. године. 

follow