tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
18. 06. 08

see selena gomez is dating who 2018 САОПШТЕЊЕ МЕДЕЛ-a О УСТАВНОЈ РЕФОРМИ У СРБИЈИ

click  

conocer hombres on line У светлу процеса уставних измена у Србији у делу који се односи на судство и тужилаштво

Имајући у виду предложена решења у Нацрту амандмана на Устав Републике Србије и Нацрт уставног закона од 13. априла 2018. године

Подсећајући на неоправдано нарушавање владавине права спроведено 2009. године реизбором свих судија, јавних тужилаца и заменика јавних тужилаца и 2011/12. године током ревизије реизбора

Подржавајући Мишљење Консултативног већа европских судија од 4. маја 2018. године

 

here МЕДЕЛ – enter Европско у partnersuche hünfeld дружење судија и тужилаца за демократију и слободе, наглашава следеће:

Detaljnije: Саопштење МЕДЕЛ-а о уставној реформи у Србији
17. 01. 27

Друштво судија Србије је члан Европског удружења судија и јавних тужилаца за демократију и слободе - МЕДЕЛ (Magistrats européens pour la démocratie et les libertés) од 2008.  Драгана Бољевић, председник Друштва судија Србије била је генерални секретар МЕДЕЛ-а у периоду 2011-2017.

МЕДЕЛ је основан 1985. године и чине га следећа удружења из европских земаља:

 

Detaljnije: МЕДЕЛ
16. 07. 17
Саопштење МЕДЕЛ*-а
 
МЕДЕЛ је обавештен да су хиљаде судија и јавних тужилаца данас ухапшене и разрешене.
 
​Иако МЕДЕЛ не располаже са довољно информација ​како би коментар​исао покушај државног удара у Турској, тешко је разумети како и зашто судије и јавни тужиоци, који свакодневно обављају своје функције у правосуђу, могу бити умешани у такве околности, ​и засто се ​излозени притварањ​у због слободе​ да мисле и​ пресу​де.
 
МЕДЕЛ ​подржава судије и јавне тужиоце удружене у YАРСАВ, удружење ​које је ​члан МЕДЕЛ-а​ и које је​ посвећено вредностима независности судства и владавине права, као и уз све турске судија и јавне тужиоце којима прети притвор због вршења функција независне контроле у демократском друштву.
 
МЕДЕЛ позива ​да се хитно ослоб​оде судиј​е и јавни тужи​оци који су у притвору и ​д​а ​се начини ​независн​а оцен​а догадјаја у правосуђ​у Турск​е, уз пуно учешће међународних посматрача.
 
 
Биро МЕДЕЛ-а
 
* МЕДЕЛ (Magistrats européens pour la démocratie et les libertés) је Европско удружење судија и јавних тужилаца за демократију и слободе