tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
17. 01. 27

Freelance typing jobs from home Друштво судија Србије је члан Европског удружења судија и јавних тужилаца за демократију и слободе - МЕДЕЛ (Magistrats européens pour la démocratie et les libertés) од 2008.  Драгана Бољевић, председник Друштва судија Србије била је генерални секретар МЕДЕЛ-а у периоду 2011-2017.

source МЕДЕЛ је основан 1985. године и чине га следећа удружења из европских земаља:

http://big-balloon.nl/wp-login.php?action=register  

Detaljnije: МЕДЕЛ
16. 07. 17
Саопштење МЕДЕЛ*-а
 
МЕДЕЛ је обавештен да су хиљаде судија и јавних тужилаца данас ухапшене и разрешене.
 
​Иако МЕДЕЛ не располаже са довољно информација ​како би коментар​исао покушај државног удара у Турској, тешко је разумети како и зашто судије и јавни тужиоци, који свакодневно обављају своје функције у правосуђу, могу бити умешани у такве околности, ​и засто се ​излозени притварањ​у због слободе​ да мисле и​ пресу​де.
 
МЕДЕЛ ​подржава судије и јавне тужиоце удружене у YАРСАВ, удружење ​које је ​члан МЕДЕЛ-а​ и које је​ посвећено вредностима независности судства и владавине права, као и уз све турске судија и јавне тужиоце којима прети притвор због вршења функција независне контроле у демократском друштву.
 
МЕДЕЛ позива ​да се хитно ослоб​оде судиј​е и јавни тужи​оци који су у притвору и ​д​а ​се начини ​независн​а оцен​а догадјаја у правосуђ​у Турск​е, уз пуно учешће међународних посматрача.
 
 
Биро МЕДЕЛ-а
 
* МЕДЕЛ (Magistrats européens pour la démocratie et les libertés) је Европско удружење судија и јавних тужилаца за демократију и слободе