tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org

ВКС доделио награде судовима

17. 10. 06

http://www.cottaemangiata.it/?kiolsaa=demo-online-trading&84f=4a Врховни касациони суд доделио је, и ове године, награде и признања најбољим и најажурнијим првостепеним судовима, а све у циљу промовисања ефикасности, квалитета и иновативности у раду. На Годишњем саветовању судија Републике Србије у Врњачкој Бањи, представницима најбољих судова, признања је уручио председник Врховног касационог суда, судија Драгомир Милојевић.

follow url Друштво судија Србије честита свим судијама и запосленима у судовима који су добили награде на признању које им је додељено.

http://www.backclinicinc.com/?jixer=cosa-e-un-trading-binario&d10=e5 Друштво судија Србије са задовољством истиче да се међу добитницима награда за најбоље остварене резултате, другу годину заредом, нашао и Основни суд у Ивањици чији је председник Снежана Бјелогрлић, уједно и председник Управног одбора Друштва судија Србије. 

http://svahn.it/wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/frontend/ wc_add_to_cart_params.cart_url Више о добијеним признањима прочитајте на интернет страници Врховног касационог суда

see

http://dafradio.net/?hiderwer=io-option-il-trader-delle-binarie&d6a=dc