tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters

Међународна конференција о односу правосуђа и медија

17. 05. 15

this После успешно одржане конференције Судијска функција и слобода мишљења септембра 2016. године, која је окупила представнике правосудних професија са једне и представнике медија са друге стране, због значаја теме и интересовања стручне јавности, Друштво судија Србије и Немачка фондација за међународну правну сарадњу (IRZ- Deutsche Stiftung füinternationalerechtliche Zusammenarbeit) одржали још једну конференцију са припадницима ових професија 12. маја 2017. Конференција је овога пута носила назив Правосуђе и медији и окупила је, поред припадника поменуте две професије, и представнике струковних удружења, међународних организација и извршне власти, али и портпароле судова.

Read Full Article Конференцију су отворили и присутнима се обратили http://snowman.com.au/?kamyfljaw=Best-small-business-ideas-from-home-uk&03c=e2 Снежана Бјелогрлић, председник Управног одбора Друштва судија и председник Основног суда у Ивањици, binäre optionen absichern de strategie др Стефан Пурнер (dr Stefan Pürner), шеф одељења IRZ-а за Босну и Херцеговину, Македонију, Црну Гору и Србију, те http://n-ergygroup.com/?okryglost=speed-dating-2-oyunu&02b=64 Александер Јунг (Alexander Jung), стални заменик амбасадора СР Немачке у Србији и http://coleface.com.au/balancing-your-news-and-information-diet-through-print/?s= Чедомир Бацковић, помоћник министра правде.

http://tukani.cz/?pimono=ganar-dinero-con-opciones-binarias&85b=cb

http://hickscountry.com/media/hayride-video-shoot-2-2/feed/ О специфичном односу судске професије и медија, искуствима и примерима из праксе, говорили су, из угла судија, click here for more info Драгана Бољевић, председник Друштва судија и судија Апелационог суда у Београду, а из угла новинара, http://www.arcimedia.co.uk/?termostat=auto-azioni-binarie&9c4=b5 Војислава Црњански Спасојевић, новинар Вечерњих новости, и Extra resources Бојана Млађеновић, новинар Радио телевизије Србије, које су, свака из свог угла, у дискусију унеле и визуру извештавања о правосуђу са освртом на различите приступе и изазове две врсте медија које представљају.

Поред дискусије која се развила у вези са ситуацијом у овом домену у Србији, значајан приказ односа ове две професије у Немачкој дао је visit др Волфганг Јаниш (dr Wolfgang Janisch), новинар SüddeutscheZeitung-а и други председник Конференције новинара који извештавају о раду Уставног суда СР Немачке, представљајући свој извештај о међусобном тешком односу две професије.

Живу дискусију и отворена интересантна питања закључио је read what he said др Пурнер.