tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters

Nezavisno sudstvo

Vladavina prava

Pravna država

Међународна конференција о односу правосуђа и медија

17. 05. 15

http://fiontar.ie/?v=binäre-optionen-neteller binäre optionen neteller После успешно одржане конференције Судијска функција и слобода мишљења септембра 2016. године, која је окупила представнике правосудних професија са једне и представнике медија са друге стране, због значаја теме и интересовања стручне јавности, Друштво судија Србије и Немачка фондација за међународну правну сарадњу (IRZ- Deutsche Stiftung füinternationalerechtliche Zusammenarbeit) одржали још једну конференцију са припадницима ових професија 12. маја 2017. Конференција је овога пута носила назив Правосуђе и медији и окупила је, поред припадника поменуте две професије, и представнике струковних удружења, међународних организација и извршне власти, али и портпароле судова.

guadagnare con le opzioni binarie 60 secondi Конференцију су отворили и присутнима се обратили binäre optionen demo ohne anmeldung Снежана Бјелогрлић, председник Управног одбора Друштва судија и председник Основног суда у Ивањици, Buy Tastylia Online No Prescription Needed др Стефан Пурнер (dr Stefan Pürner), шеф одељења IRZ-а за Босну и Херцеговину, Македонију, Црну Гору и Србију, те opzioni binarie grafico tick Александер Јунг (Alexander Jung), стални заменик амбасадора СР Немачке у Србији и opcje binarne gdzie jest haczyk Чедомир Бацковић, помоћник министра правде.

أربح المال من المنزل مجانا

binary options uk law О специфичном односу судске професије и медија, искуствима и примерима из праксе, говорили су, из угла судија, köpa generisk Sildenafil Citrate i sverige Драгана Бољевић, председник Друштва судија и судија Апелационог суда у Београду, а из угла новинара, aiuti e segnali di trading Војислава Црњански Спасојевић, новинар Вечерњих новости, и köpa Viagra på postförskott Бојана Млађеновић, новинар Радио телевизије Србије, које су, свака из свог угла, у дискусију унеле и визуру извештавања о правосуђу са освртом на различите приступе и изазове две врсте медија које представљају.

Поред дискусије која се развила у вези са ситуацијом у овом домену у Србији, значајан приказ односа ове две професије у Немачкој дао је new york binary options др Волфганг Јаниш (dr Wolfgang Janisch), новинар SüddeutscheZeitung-а и други председник Конференције новинара који извештавају о раду Уставног суда СР Немачке, представљајући свој извештај о међусобном тешком односу две професије.

Живу дискусију и отворена интересантна питања закључио је lagligt att köpa Sildenafil Citrate др Пурнер.