tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
18. 02. 20
Желећи да допринесе квалитету и садржајности јавне дебате о Радном тексту амандмана на Устав Републике Србије, а увиђајући да до сада није пружена прилика да учествују у јавној расправи онима који се професионално баве уставним правом, теоријом државе и права и судско-организационим правом,
  
Друштво судија Србије и Удружење јавних тужилаца и заменика јавних тужилаца Србије, у сарадњи са Комитетом правника за људска права – YUCOM и уз подршку амбасаде Савезне Републике Немачке у Србији организују
    
http://curemito.org/estorke/4681 Јавно слушање професора
Прилог јавној расправи о радној верзији амандмана на Устав Србије
 
Камена сала Савеза самосталних синдиката,
Трг Николе Пашића 5, Београд
  go to link 20. фебруар 2018. године са почетком у  source 9:30 часова
    
Сматрајући да је за јавну дебату и будућа уставна решења од пресудног значаја мишљење струке, на Јавном слушању професора говориће 15 еминентних доктора правних наука, који ће дати своје мишљење о предложеним амандманима на Устав Републике Србије.
  
ПРАТИТЕ ЈАВНО СЛУШАЊЕ УЖИВО НА СЛЕДЕЋЕМ ЛИНКУ: https://www.youtube.com/watch?v=_s-lA84mZMI 
18. 02. 16
​Драгана Бољевић, председница Друштва судија Србије, и Чедомир Бацковић, помоћник министра правде, гостовали су 15. фебруара у емисији Дан уживо на телевизији Н1 и дебатовали на тему промене Устава Републике Србије и предложеног радног текста Амандмана Министарства правде.
Detaljnije: Дебата Драгане Бољевић и Чедомира Бацковића на Н1
18. 02. 01

click here Омер Хаџиомеровић, заменик председника Друштва судија Србије, гостоваће вечерас 1. фебруара у емисији Н1 директно, са почетком у 20 часова.

Detaljnije: Омер Хаџиомеровић у емисији Н1 директно
17. 12. 18

Од 2.731 притужбе на рад судија и 523 притужбе на рад јавних тужилаца и њихових заменика, органи надлежни за дисиплинско санкционисање су у периоду 2014-2016. судије казнили 34, а тужиоце десет пута.

Detaljnije: О дисциплинској одговорности судија и тужилаца
17. 12. 07

Ја већ 15 година имам жељу да направим експеримент – да доведем швајцарског судију код нас да суди, а нашег да пошаљем у Швајцарску да видимо какви ће бити резултати. Просто, ја сам убеђен да ће тај Швајцарац да буде исти као ми, ако не буде и гори, а да ће наш бити перфектан тамо. Систем је тај који те тера да радиш добро.

Detaljnije: Не пљуј по правосуђу