tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org

Саопштење поводом посете известилаца Венецијанске комисије

18. 05. 10

safe dating techniques Поводом овонедељне посете известилаца Венецијанске комисије Београду, током које ће одржати бројне састанке у вези са уставним променама у Србији, Друштво судија Србије издаје следеће

http://carbonbikerepair.com.au/?encifkodf=trader212&def=87  

http://missionnorman.org/emiios/4476 С А О П Ш Т Е Њ Е

http://havanatranquility.com/daeso/4621  

rencontre k13 st crepin Представници Друштва судија Србије и Венецијанске комисије састаће се у петак, 11. маја 2018. године у Београду. Током овог састанка, представници струковног удружења ће известиоцима Венецијанске комисије изложити своја запажања о досадашњим активностима на промени Устава и о садржини предложених амандмана.

rencontres urbaines de mazier Посебно ће бити указано да Нацрт уставних амандмана, уместо да ојача независност и деполитизује правосуђе, како се Србија обавезала у преговорима о приступању Европској унији, садржи решења којима се правосуђе излаже још већој контроли политике, а његова независност даље доводи у питање.

see url Будући да је јавност имала оскудне и селектиране информације о досадашњим активностима на промени Устава, како о самом току јавне расправе и садржини предложених амандмана, тако и о последицама које би усвајање истих имало по грађане Србије, Друштво судија ће јавност упознати са садржином разговора после одржаног састанка са представницима Венецијанске комисије.

follow site  

Преузмите текст Саопштења.