tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters

Саопштење Друштва судија Србије поводом сензационалистичког извештавања медија

16. 11. 01

visit this page Поводом емитовања емисије Прве српске телевизије о конкретном породичном поступку који је у току пред Првим основним судом у Београду, као и писања других медија о истом, чиме су приватност странака и најбољи интерес детета стављени у други план зарад сензационалистичког извештавања, Друштво судија Србије издаје следеће

opcje binarne bonus bez depozytu 2017  

check my reference http://makse.com/?kremel=dating-site-sugar-daddy&b05=c4 С А О П Ш Т Е Њ Е

http://bunker.nu/?komyniti=Sildenafil-Citrate-billigt-online&46f=6f  

أراء وسيط تداول العملات الأجنبية Породични спорови су по својој природи изузетно деликатни, због чега је у њима јавност искључена, па стога свако има обавезу чувања података из породичних спорова који су му доступни, а кршење те обавезе може бити предмет кривичног поступка.

important site Посебно је важно увек имати у виду да је свако дужан да се руководи најбољим интересом детета у свим активностима које се тичу детета.

http://ny.ithu.se/sql_dump.php?z3=MkF3VHRZLnBocA== Поступци за заштиту права детета, у складу са Законом, нарочито су хитни, па негативно коментарисање благовременог и брзог поступања суда у тим споровима непотребно и противправно нарушава ауторитет суда, што је законом забрањено.

si guadagna con opzioni binarie Друштво судија упозорава и да је забрањено коментарисање у медијима неправноснажних судских одлука и сваки други утицај на суд и притисак на учеснике у поступку, јер се тиме утиче на ток и исход судског поступка.

purchase Tastylia online without prescription Из наведених разлога, Друштво судија Србије позива:

metformin canadian pharmacy -          Медије да се уздрже од коментарисања неправноснажних судских одлука и од „јавног суђења и пресуђивања“ у судским поступцима, да поштују приватност грађана и њиховог породичног живота и нарочито да имају у виду интерес детета, коме ни под којим околностима није место у медијској сфери.      

http://bestone.com.au/wp-login.php?action=register) and 1) and 1=2 ( -          Високи савет судства да, у складу са својом уставном обавезом, заштити поступајућег судију, као и судство у целини, од непримерених напада.

http://www.maheronline.org/?chepyrne=single-kristne-jenter  

Преузмите текст Саопштења.