Društvo sudija Srbije - Саопштења за јавност tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
18. 07. 30

http://www.techhelpnumbers.com/font/3914 С А О П Ш Т Е Њ Е

 

http://davisslater.com/ficeryw/5652 Поводом убиства адвоката Драгослава Огњановића, Друштво судија Србије изражава дубоко саучешће породици Огњановић.

6e rencontres nationales des monnaies locales Друштво судија Србије је забринуто због напада на адвокате који представљају део правосудног система и апелује на полицију и тужилаштво да предузму све мере у проналажењу учиниоца злочина.

dating in reidsville nc Адвокатска професија је део правосудног система и напад на адвоката уједно представља напад на правосудни систем.

speed dating nyc for black singles  

Преузмите текст Саопштења.

18. 07. 23

Поводом Мишљења Високог савета судства од 20. јула 2018. године о Нацрту амандмана на Устав Републике Србије од 13.4.2018. године, а након усвојеног Мишљења Венецијанске комисије бр.921/2018 од 25.6.2018. године о променама Устава у области правосуђа, Друштво судија Србије издаје следеће

С А О П Ш Т Е Њ Е

Detaljnije: Саопштење поводом Мишљења ВСС о нацрту уставних амандмана
18. 07. 02

Поводом изјаве Верана Матића од 29.06.2018. године објављене на порталима Цензоловка и Инсајдер, о томе да: „... Судско веће ... или не жели да води овај поступак или је приморано да донесе унапред зацртану ослобађајућу одлуку“, „доноси незамисливу одлуку да на кућни притвор пусти оптужене...“ Друштво судија Србије издаје

С А О П Ш Т Е Њ Е

Detaljnije: Саопштење поводом изјаве Верана Матића
18. 06. 05

С А О П Ш Т Е Њ Е

Друштво судија Србије обратило се јавности и Високом савету судства 26.5.2018. године захтевајући реакцију поводом иступања представника градског одбора Српске напредне странке на конференцији за новинаре у Шапцу, дана 23.5.2018. године, поводом неправноснажне пресуде донете од стране судије Биљане Мраовић.

Detaljnije: Саопштење поводом континуираних притисака на судство
18. 05. 26

source link С А О П Ш Т Е Њ Е

 

Иступање представника градског одбора Српске напредне странке, на конференцији за новинаре у Шапцу, дана 23.05.2018. године, поводом донете првостепене судске одлуке од стране судије Биљане Мраовић, представља још један у низу примера све учесталијег понашања званичника владајуће политичке странке којима се системски омаловажавају представници судске власти, угрожава независност и непристрасност судства, истовремено подстиче неповерење у судску власт, крши претпоставка невиности, гарантоване Уставом, законима и међународним конвенцијама и позивају грађани на непоштовање донетих судских одлука.

Detaljnije: Саопштење поводом иступања страначких функционера