tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org

"Упитник" Јавног сервиса без стварне дебате

18. 03. 05

trading opzioni Драгана Бољевић, председник Друштва судија Србије, позвана је да се укључи у емисију Упитник Радио-телевизије Србије 6. марта 2018. године, чија тема ће бити промене Устава Републике Србије - али не и да учествује у самој дебати која ће се о овој теми водити. Једини начин учешћа који је судији Бољевић понуђен јесте да се емитује њена унапред снимљена изјава или укључењем у програм. У наставку преносимо одговор председника Друштва судија уреднику емисије Упитник, Оливери Јовићевић.

follow link  

come tradare con opzioni binarie Уважена госпођо Јовићевић,

http://www.elettrosmosi.it/?pifiods=qual-%C3%A8-il-miglior-sito-di-opzioni-binarie&9f4=0c  

http://zastavametal.com/?pirowok=where-did-you-buy-Priligy-in-Elgin-Illinois&238=0f У вези са Вашим позивом за укључење у емисију Упитник Радио-телевизије Србије која ће бити емитована 6. марта 2018. године и посвећена теми промене Устава Републике Србије у делу који се односи на правосуђе, подсећам да је Друштво судија Србије, заједно са Удружењем јавних тужилаца и заменика јавних тужилаца Србије, још 30. јануара 2018. године позвало Радио-телевизију Србије да посвети одговарајући медијски простор овој важној и актуелној теми организовањем јавне дебате о предложеним изменама.

click Међутим, како се позив који ми је упућен односио на давање унапред снимљене изјаве или укључење у програм, такву врсту учешћа нисам могла да прихватим. Моје учешће би једино имало смисла уколико бих могла да равноправно учествујем у дебати са осталим учесницима емисије.

http://bowlnorthway.com/?jisdjd=supporti-e-resistenze-per-opzioni-binarie&167=d5 Узевши у обзир изузетан значај који тема уставних промена има за грађане Републике Србије, чији је РТС јавни сервис, надам се да ово неће бити и једина дебатна емисија о овој теми. Изражавам спремност да учествујем у емисијама на ову, а и на друге теме које се тичу правосуђа, равноправно дебатујући са осталим учесницима.

go to site Молим Вас да ово моје писмо прочитате у емисији.

 

 

Драгана Бољевић,
председник
Друштва судија Србије

Преузмите допис РТС-у.