tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org

Полазне основе Друштва судија за расправу о изменама Устава

17. 06. 16

binäre optionen lohnt sich das Управни одбор Друштва судија Србије је организовао расправу увези са изменама Устава Републике Србије, планираним Националном стратегијом за реформу правосуђа 2013-2018. године и Акционим планом за Поглавље 23 у приступним преговорима са ЕУ.

http://bossons-fute.fr/?fimerois=site-de-rencontre-ville-qu%C3%A9bec&bed=a0 Припремајући полазне основе за ову расправу, Управни одбор је размотрио документ „Правна анализа уставног оквира о правосуђу у Републици Србији“, који су сачинили чланови радне групе Комисије за реформу правосуђа, професори др Ирена Пејић, др Владан Петров, др Дарко Симовић и др Слободан Орловић.

http://blossomjar.com/pacinity/80 У овом документу је анализиран постојећи уставни оквир о правосуђу и изнети начелни закључци о правцу будућих измена Устава Републике Србије. Управни одбор сматра да наведени документ представља добру полазну основу за расправу о уставним променама, а у погледу заључака из тог документа је заузео ставове које можете преузети овде.