tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
18. 10. 05

see url Друштво судија Србије је направило упоредни приказ усаглашености Нацрта амандмана на Устав РС од 11. септембра 2018. године са препорукама Венецијанске комисије и Консултативног већа европских судија, као и одредбама Акционог плана за Поглавље 23.

le opzioni binarie video conferenze  

Tastylia italy Упоредни приказ можете преузети овде.

binäre optionen konto eröffnen  

go to site  

18. 09. 13

Драгана Бољевић, председник Друштва судија Србије, и Горан Илић, председник Удружења јавних тужилаца и заменика јавних тужилаца Србије, гостовали су у емисији Дан уживо Н1 телевизије и изнели низ замерки на предложени Нацрт амандмана на Устав РС у делу који се односи на правосуђе. 

Снимак емисије можете погледати у наставку.

Detaljnije: Драгана Бољевић и Горан Илић о уставним амандманима у емисији Дан уживо телевизије Н1
18. 09. 12

Поводом треће по реду верзије, овог пута у форми названој Нацрт амандмана на Устав Републике Србије (за јавну расправу), коју је Министарство правде објавило на свом веб-сајту касно поподне 11. септембра 2018. године, без нацрта Уставног закона за спровођење амандмана и без позива за јавну расправу, Друштво судија Србије издаје следеће

С А О П Ш Т Е Њ Е

И овом верзијом уставних амандмана Министарство правде не одустаје од намере да правосуђе потчини извршној и законодавној власти уз проширење могућности политичког утицаја на рад правосуђа.

Detaljnije: Саопштење о Нацрту амандмана на Устав РС
18. 08. 28

Преносимо, у наставку, ауторски текст Саве Ђурђића, судије Апелационог суда у Новом Саду и изборног члана Високог савета судства, који је објављен у суботу 25. августа 2018. године у рубрици Погледи дневног листа Политика.

 

http://joetom.org/masljana/3384 Монопол на измену Устава угрожава правосуђе

Detaljnije: Саво Ђурђић за Политику: Монопол на измену Устава угрожава правосуђе
18. 07. 18

Друштво судија Србије сачинило је на енглеском језику и 30. априла 2018. године послало Венецијанској комисији Коменатре на Нацрт амандмана на Устав Републике Србије.

Detaljnije: Коментари Друштва судија на Нацрт уставних амандмана